Hivatkozási szám: 11

ELADÓ
Ingatlan típusa: Társasházi lakás
Település: Hódmezővásárhely
Építőanyag: tégla
Ingatlan állapota: kitunő
Építés éve: 2009
Lakóterület: 63 m2
Szint(ek): II. emeleti
Szobák: 1 szoba + 2 félszoba

25.900.000 Ft

Rögzítve: 2019-09-03

Hódmezővásárhely, belvárosban 2009-ben épült 2. emeleti 63 m2 társasházban igényes erkélyes lakás eladó. Az ingatlan jó elosztású, világos. A lakásban 2 hálószoba, amerikai nappali, fürdőszoba, WC, közlekedő. Az egyik hálószobában beépített gardróbszekrény lett beépítve. A társasház a mai kornak megfelelően lett építve. Külső fal szigetelés a nyílászárok hang és hőszigeteltek. A lakás klimatizált, fűtése egyedi gáz központi padlófűtés lett kialakítva. Vételár tartalmazza gardróbszekrényt, konyhaszekrény, beépített háztartási gépeket. Alacsony fenntartású, közös költsége is csak 4000 Ft/hó. Az ár tartalmazza a teljes berendezést és gépkocsi udvari beállót. Győződjön meg róla, hogy csak a költözést kell megszerveznie!
Irányár: 25,9 Millió Ft
Amennyiben további kérdései merülnek fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné megtekinteni, kérem, forduljon hozzám bizalommal és hívjon a megadott telefonszámon akár hétvégén is!
Érdeklődés:

Rácz Zoltán
Telefon: +36 20 215 2315
E-mail: racz.zoltan@3vingatlanok.hu
Az ingatlanreferens további ajánlatai »


V.V.V. Ingatlanok

Irodánk: Hódmezővásárhely, Lánc u. 1.

Telefon: +36 30 630 5350

E-mail: info@3vingatlanok.hu

Rólunk

Irodánk új és használt ingatlanok közvetítésével foglalkozik elsősorban Csongrád megye területén. Tevékenységünk kiterjed az alábbi szolgáltatásokra is: hitelközvetítés, értékbecslés, költöztetés, lakáskozmetika. A jogi ügyek intézését Dr. Hernádi Gyula nemzetközi ügyvéd, jogász-közgazdász, európai-, és nemzetközi üzleti mesterjogász biztosítja.

© V.V.V. Ingatlanok - Minden jog fenntartva
Weboldal: