Szolgáltatásaink

Ingatlanközvetítés

Lehet hogy Ön már ismeri azokat a módszereket amivel, sokkal könnyebben értékesítheti a lakását, házát, de van egy olyan megoldás, amivel nem csak tippeket adunk, hanem átvállaljuk az ingatlan eladás minden nyűgét! Profi, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink leveszik válláról a terhet és a legmagasabb áron, a lehető leggyorsabban segítenek ingatlana sikeres értékesítésében!

Az ingatlanközvetítői jutalék adás-vételnél a következő:
- kizárólagos szerződés esetén a vételár 2,5%-a az első 3 hónapig, a 4. hónaptól megszűnik a kizárólagosság és 3% a jutalék
- kizárólagosság nélkül a vételár 3%-a

Hitelügyintézés

A VVV Ingatlaniroda nagy szakmai múlttal és folyamatosan, aktuális információkkal rendelkezik a piacvezető bankok termékeit illetően. Célunk, hogy teljes körű tájékoztatást nyújtsunk ügyfeleinknek, akik ezáltal teljes biztonsággal ki tudják választani a számukra legmegfelelőbb pénzügyi megoldást elképzeléseikre. Díjmentesen-ingyenesen segítünk abban, hogy a pénzügyi termék/hitel közül mindig a legjobbat, legmegfelelőbbet kapják ügyfeleink.Cégünk hitelezési szakértői minden esetben személyesen közreműködnek a hiteligénylés folyamatában a gördülékeny és gyors ügyintézés érdekében.

Lakáskozmetika

A célja, hogy az Ön lakása kitűnjön a hatalmas kínálatból és tökéletes legyen az első benyomás. Az, hogy megmutassuk az ingatlan legjobb arcát, s a vevő-jelölt beleszeressen abba, amit lát. Ez magába foglal egy általános és mindet átfogó nagytakarítást, egy célszerű lomtalanítást, emellett a legoptimálisabb kép kialakítását és a hirdetésekhez megfelelő fotók készítését. Mivel minden lakás más és más, így a kozmetikázás is lakásonként eltérő.

Ingatlan értékbecslés

Az általunk hivatalos célra készített értékbecslések felhasználhatóak bármilyen hivatalos helyen (pl. hatóságok, állami intézmények, közjegyző, bíróság, NAV, stb.). Az ingatlanok értékbecslése során az egyik legfontosabb feladat, hogy meg kell határozni az értékbecslés célját és az ingatlan típusát is. Az értékbecslés célja az ingatlan típusa és nagysága befolyásolja az értékbecslés díját.

Költöztetés

A költözködés praktikusan és gyorsan megoldható, ha minden szempontból ideális profik segítik munkánkat. Mi ezt a terhet is le tudjuk venni a válláról.

V.V.V. Ingatlanok

Irodánk: Hódmezővásárhely, Lánc u. 1.

Telefon: +36 30 630 5350

E-mail: info@3vingatlanok.hu

Rólunk

Irodánk új és használt ingatlanok közvetítésével foglalkozik elsősorban Csongrád megye területén. Tevékenységünk kiterjed az alábbi szolgáltatásokra is: hitelközvetítés, értékbecslés, költöztetés, lakáskozmetika. A jogi ügyek intézését Dr. Hernádi Gyula nemzetközi ügyvéd, jogász-közgazdász, európai-, és nemzetközi üzleti mesterjogász biztosítja.

© V.V.V. Ingatlanok - Minden jog fenntartva
Weboldal: